Informatie

Van Stigt Thans kampioen

In de Hoofdklasse was Van Stigt Thans ongenaakbaar, pas in de laatste ronde wist Damlust Gouda hun van een clean sheet af te houden. Het tweede team van de Gouwenaren completeerden het erepodium, nipt voor RDC Rijnsburg. Twee overwinningen in de laatste twee rondes zorgden ervoor dat Hofstad boven LDG Leiden eindigde.

ADC Alphen a/d Rijn 2 was duidelijk een maatje te sterk voor de rest van de 1e klasse, ze stonden slechts een wedstrijdpunt af, aan de nummer twee MDV Monster. Scheveningen werd best of the rest, nipt voor Hofstad 2 en RDC Rijnsburg 2. Naaldwijk sloot het seizoen toch niet puntloos af en vergaarde drie punten in de laatste twee wedstrijden.

In de Tweede klasse eindigde een flink deel van de wedstrijden in 4-4. Twee daarvan kwamen op naam van DOS Delft. Maar de overige wedstrijden wisten ze te winnen, zodat ze afgetekend kampioen werden, met acht punten meer dan Damlust Gouda 3. KDC Katwijk, Hofstad 3 en ADC Alphen a/d Rijn 2 eindigden met een punt minder en LDG Leiden sloot de rij.

Ook in de Derde klasse een team uit Delft bovenaan, al was het gat tussen DOS 2 en ADC 3 minder groot. Naaldwijk 2 werd derde, net voor MDV Monster 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.