NieuwsUitslagen

Clubcompetitie halverwege; RDC, LDG en Den Haag 2 nog zonder puntverlies

Na vijf rondes in de provinciale clubcompetitie is er al enige tekening in de standen te ontdekken. In de Hoofdklasse is RDC nog zonder puntverlies, maar ze moeten nog tegen Van Stigt Thans en Den Haag die op een resp. drie punten volgen. Onderin lijken de kaarten geschud voor promovendi ADC en Naaldwijk, maar ook hier volgen nog degradatieduels.

Uit de Eerste Klasse kan niet gedegradeerd worden, DID Bergambacht heeft zich helaas moeten terugtrekken uit de competitie. In 1A is LDG goed gestart en een terugkeer naar de Hoofdklasse lijkt aanstaande. Voor de promovendus vanuit 1B zijn nog vier kandidaten. De Hofstad Dammers 2, VELO en De Lier hebben zeven punten, MDV volgt op een punt minder.

In de Tweede Klasse is Den Haag 2 vooralsnog heer en meester. Ze staan drie punten voor op nummer 2, Naaldwijk 2. Degradatie lijkt te gaan tussen de promovendi Den Haag 3 en Damlust 3.

In de Derde Klasse staat nog een inhaalwedstrijd op de rol, namelijk die tussen ADC 2 en MDV 2. De winnaar hiervan zal minimaal twee punten los staan van de rest. Voor de tweede promotieplaats zijn nog tal van kandidaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.