Informatie

Sportcompetitities weer mogelijk

Dinsdag heeft de Rijksoverheid versoepelingen aangekondigd in de Coronamaatregelen, die woensdag zijn ingegaan.
 
De volgende passage van de website van de Rijksoverheid is voor het dammen van belang:
Wedstrijden en competities (amateur en professioneel) toegestaan.
Publiek toegestaan tot 22.00 uur. Beperkte capaciteit.
 
Het nieuwe Protocol Verantwoord Sporten, dat morgen ingaat, vermeldt dit:
Voor horeca-sporten, zoals darts en biljart geldt dat de hoofdfunctie van de accommodatie bepaalt welke openingstijden gelden voor sportbeoefening. Voor de hoofdfunctie horeca gelden de openingstijden van de horeca t.w. van 05:00 ‘s ochtends tot 22:00 ‘s avonds. Indien sport de hoofdfunctie is, is de accommodatie 24/7 uur beschikbaar voor sportbeoefening. De horeca functie dient daarbij wel om 22:00 uur gesloten te zijn. 
 
Er zijn wat de organisatie betreft geen beperkingen meer van kracht voor sportwedstrijden. Het plan is daarom om de ZHDB clubcompetitie weer op te starten per maandag 31 januari.
 
Indien de vereniging niet kan spelen omdat de speellocatie niet geopend is na 22:00, graag dit dan zo snel mogelijk, maar uiterlijk komende donderdag 27 januari laten weten? Dan kan hier rekening mee houden bij de samenstelling van het nieuwe wedstrijdrooster.
 
Op donderdag 27 januari zal het rooster voor de resterende wedstrijden bekend worden gemaakt. Voor vragen of opmerkingen kan uiteraard  contact opgenomen worden met de Competitieleider.
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.