Nieuws

In memoriam Wim Schrader (1941 – 2016)

Helaas heeft Wim Schrader, VELO-man pur sang, zijn laatste wedstrijd niet kunnen winnen en is maandag 23 mei op 74-jarige leeftijd overleden.
Wim heeft bij VELO ook gevoetbald maar was geen groot talent. Na zijn voetbalperiode werd hij leider en was hij ook vele jaren clubscheidsrechter waar VELO altijd op kon rekenen. Hij floot elke week zijn wedstrijd en ging na afloop weer tevreden huiswaarts. Ook bij de wedstrijden van VELO 1, uit en thuis, was hij een trouwe supporter die na de wedstrijd altijd benieuwd was naar de overige uitslagen en de stand. Voor zijn jarenlange vrijwillige inzet voor VELO-voetbal werd hij in 2009 benoemd tot Lid van Verdienste, een onderscheiding die hij meer dan verdiend heeft. Naast de voetbalsport was dammen zijn tweede – of misschien wel zijn eerste – grote passie. Meer dan veertig jaar actief dammer en tevens wedstrijdleider, materiaalbeheerder en jeugdleider van de Damclub VELO. Verder was Wim competitieleider van de WHDB.
De uitvaartplechtigheid zal worden gehouden op zaterdag 28 mei om 11.00 in de St. Josephkerk, Dr. Schaepmanstraat 12 te Wateringen. Aansluitend zal de crematieplechtigheid om 13.00 plaatsvinden in crematorium Eikelenburg, Eikelenburglaaan 7 te Rijswijk, waarna er in de ontvangkamer gelegenheid is tot condoleren en samenzijn.
Het bestuur van de ZHDB wenst zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies.
Rouwkaart Wim Schrader

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.