Informatie

Van Stigt Thans winterkampioen

Na vijf van de tien rondes heeft het Schiedamse Van Stigt Thans in de Hoofdklasse nog geen wedstrijdpunt laten liggen. Met vier punten minder staat het Goudse Damlust 2 op een knappe tweede plaats, het keurkorps van de Gouwenaren volgt op nog eens twee punten, zij hebben even veel punten als het Leids Damgenootschap en RDC Rijnsburg, die beiden een negatief bordpunten saldo hebben. Het Haagse Hofstad sluit de rij.

ADC uit Alphen aan den Rijn is tot nu toe heer en meester in de 1e klasse en verloor alleen een wedstrijdpunt in Ter Heijde tegen MDV. Drie van de vijf wedstrijden werden gewonnen met de maximale score. Hier bij was ook de wedstrijd tegen Scheveningen. RDC 2 en vooral Naaldwijk zullen aan de bak moeten om uit de onderste regionen weg te komen.

DOS Delft is nog ongeslagen in de 2e klasse, ze verloren twee wedstrijdpunten door gelijk te spelen tegen het Katwijkse KDC en ADC 2. Wellicht kan DOS tot op een punt naderen bij winst op ADC 2. Winnen de Alphenaren dan gaan ze uit de gevarenzone, waar ook LDG 2 in zit.

Ook in de 3e klasse doet DOS goede zaken, slechts een punt werd verloren door het tweede team van de club uit Delft. Naaldwijk 2 volgt op drie punten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.