Informatie

Uitnodiging NK clubteams jeugd

Op zaterdag 3 december wordt het NK Clubteams jeugd gespeeld. Gastheer van dit mooie evenement is Den Haag. Bij dezen wil ik u van harte uitnodigen om een of meerdere teams binnen uw vereniging in te schrijven. De opzet van dit kampioenschap is als volgt: er wordt in drietallen gespeeld. Dit geldt voor alle vier de categorieën, dat wil zeggen: welpen, pupillen, aspiranten en junioren.

Voor de categorieën gelden de volgende leeftijdsgrenzen, waarbij een jongere dammer als
vanzelfsprekend mag deelnemen in een oudere leeftijdsgroep, maar niet andersom:
– Welpen: mogen op 31 december 2022 nog niet 11 jaar zijn
– Pupillen: mogen op 31 december 2022 nog niet 14 jaar zijn
– Aspiranten: mogen op 31 december 2022 nog niet 17 jaar zijn
– Junioren: mogen op 31 december 2022 nog niet 20 jaar zijn
Spelers dienen lid te zijn van de vereniging waarvoor zij uitkomen. Het is niet toegestaan om voor verschillende teams uit te komen, ook als deze teams van dezelfde vereniging zijn. Het kampioenschap zal worden gespeeld in De Kameleon, Veldzicht 20, 2543 RT Den Haag. Alle deelnemende teams dienen op de toernooidag om 11.45 uur zich gemeld te hebben, zodat de opening om 12.00 uur kan plaatsvinden. De prijsuitreiking is uiterlijk om 17.00 uur.

Het inschrijfgeld per team voor dit toernooi bedraagt 10 euro. Het inschrijfgeld dient op de wedstrijddag aan de organisatie te worden voldaan. Uw opgaven kunnen worden ingeleverd, bij voorkeur via mail, tot (uiterlijk!) zaterdag 19 november. In de week daarna krijgen de ingeschreven verenigingen meer details met overzicht van de deelnemende teams, toernooivorm, speeltempo en dergelijke.


Ik hoop u op dit moment voldoende geïnformeerd te hebben. Mochten er alsnog vragen zijn, houd ik me graag aanbevolen. Ik hoop u allen op zaterdag 3 december te mogen ontmoeten. Tot dan!

Met vriendelijke groet,
Michel Stempher
Jeugdcommissie KNDB
jeugdzaken@kndb.nl
06-17744331

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.