Informatie

Provinciale Clubcompetitie 2020-2021 geannuleerd

De Corona pandemie duurt nog steeds voort. Er zijn signalen dat de tweede golf over haar hoogtepunt heen is, maar deze is zeker nog niet voorbij. En wat er daarna komt, is nog uiterst onzeker. De nationale overheid heeft al aangekondigd dat sportwedstrijden zeker tot half december niet mogelijk zullen zijn. Dit houdt in dat er nog meer rondes van de ZHDB clubcompetitie niet door kunnen gaan. Als gevolg hiervan heeft het ZHDB-bestuur besloten om de provinciale clubcompetitie 2020-2021, zoals die was gepland, niet meer van start te laten gaan en in zijn geheel te annuleren.

Tegen de tijd dat er zicht is op een hervatting van het wedstrijddammen, zal opnieuw de animo van de clubs gepeild worden om aan een provinciale competitie mee te doen. Indien deze hervatting nog ruim voor de zomer van 2021 is, zou het wellicht mogelijk zijn om in het voorjaar nog een vorm van competitie te spelen. En anders wordt het een reguliere competitie na de zomer. Er is op dit moment nog te weinig bekend om hier iets meer over te kunnen zeggen.

Sommige verenigingen verkeren in de gelukkige omstandigheid dat zij nog onderlinge partijtjes kunnen spelen. Bij veel andere verenigingen ligt het helemaal stil. Eenieder veel sterkte toe gewenst in deze donkere damdagen. Houd het vooral veilig en blijf gezond. Hopelijk snel een positiever bericht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.