Informatie

Ontknoping Provinciale Competitie

Met in de Hoofdklasse nog een ronde voor de boeg, hijgt Damlust in de in de nek van RDC, het verschil is één punt in het voordeel van de Rijnsburgers. Bij verlies in Den Haag, is de kans dat Damlust haar titel zal prolongeren, een gelijkspel in de Hofstad betekent mogelijk een barragewedstrijd. Aan de onderkant is de strijd al beslecht. De Hofstad Dammers is al gedegradeerd.
Mogelijk neemt een plaatsgenoot de plaats in, Den Haag 2 staat in de 1e Klasse twee punten los van naaste belager MDV. Onderaan zijn De Hofstad Dammers 2, DOS Delft en KDC verwikkeld in een degradatiestrijd. Het duel tussen DHD 2 en KDC is hierin mogelijk beslissend.

In de 2e Klasse staat Damlust 3 eveneens twee punten los, van Scheveningen en VELO, die nog onder anderen tegen elkaar moeten spelen. De beste papieren zijn er dus voor de Gouwenaren. Naaldwijk 2 lijkt degradatie niet te kunnen ontgaan, er is een gat van drie punten met MDV 2. RDC 2 is officieus kampioen van de 3e Klasse, het gat met nieuwkomer LDG 2 is vier punten en het bordpuntensaldo van RDC 2 bedraagt 16. Deze teams moeten nog wel tegen elkaar, maar een krappe overwinning van LDC 2 is waarschijnlijk niet genoeg om de Rijnsburgers van de titel af te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.