Uitslagen

Nieuwe jeugdkampioenen ZHDB bekend!

Het eerste persoonlijk kampioenschap voor de jeugd van de kersverse Zuid-Hollandse Dambond zit er weer op. Verdeeld over 3 zaterdagen werkte de in totaal 37 deelnemers 212 partijen af.

Welpen
De welpen categorie kende dit jaar 12 deelnemers. Na 11 speelrondes mag Berke Yigitturk van DC Den Haag zich kampioen noemen. Berke haalde 22 punten. Tweede in deze groep werd Jeffrey Jansen van Samen Sterk met 20 punten. De derde plaats ging naar Kirsty Wahjuwibowo van DC Den Haag met 17 punten.

Pupillen
De pupillen wisten hun toernooi tot de laatste ronde heel spannend te houden. Arie van der Knaap van Kijk Uit wist na een remise in de laatste ronde zijn punten totaal op 24 te brengen en is daarmee de eerste pupillen kampioen van de ZHDB. Tweede werd Marco de Leeuw van RDC met 23 punten. De derde plaats ging naar Wouter Morsink van Samen Sterk. Er waren 14 deelnemers bij de pupillen.

Aspiranten en Junioren
Dit jaar waren er slechts 2 inschrijvingen voor de aspiranten categorie. Daarom hebben de aspiranten samen met de 9 junioren een halve competitie afgewerkt. Thomas van de Klis van ADC wist met een totaal van 13 punten de derde plaats in het toernooi voor zich op te eisen en is daarmee kampioen geworden bij de aspiranten. Mariska Veer van DEZ behaalde met 7 punten de gedeelde 8ste plaats en is tweede bij de aspiranten. Steven den Hollander van RDC eiste met het overtuigende aantal van 18 punten de kampioenstitel op. Tweede werd Ali Fthalla van ADC met 14 punten. De derde plaats bij de junioren ging naar Kariem Droog van DEZ met 12 punten.

Alle kampioenen gefeliciteerd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.