Informatie

Koploper Van Stigt Thans slaat gat

Na vier rondes is er in de hoofdklasse een gat ontstaan tussen het Schiedamse Van Stigt Thans dat nog alles gewonnen heeft en RDC en de twee teams van Damlust Gouda volgen met voer punten. De hoofdmacht van Damlust had daar een ingreep van de competitieleider van nodig, wegens het twee maal opstellen van een niet speelgerechtigde speler. Deze werd ook opgesteld in het tweede, maar dit had geen consequenties voor bord- en wedstrijdpunten omdat deze partij verloren werd. LDG Leiden en Hofstad moeten aan de bak om van de onderkant weg te komen.

In de 1e klasse hebben ADC Alphen en Scheveningen zeven wedstrijdpunten, alleen hebben de Alphenaren een flink aantal bordpunten meer. De onderlinge duels lijken de beslissing te gaan brengen.  MDV Monster, Hofstad en RDC bevinden zich in de middenmoot, Naaldwijk is helaas nog puntloos

Ook zeven punten voor DOS Delft in de 2e klasse, gevolgd door Damlust 3 en KDC Katwijk. ADC 2 en Hofstad 3 wachten nog op hun eerste wedstrijdwinst. LDG 2 won al wel maar scoorde minder punten en sluit de rij.

In de derde klasse vinden we het tweede team van DOS bovenaan met zeven punten, op de hielen gezeten door Naaldwijk 2. Het jeugdige DEZ Reeuwijk staat keurig derde, maar voelt de hete adem van MDV 2 en ADC 3 in de nek. Scheveningen 2 is hekkensluiter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.