JeugdUitslagen

Jeugdkampioenschap ZHDB

Na de eerste dag van het jeugdkampioenschap zijn de welpen en pupillen halverwege. De welpen hebben in Den Haag een rondtoernooi gespeeld en het lukte nog niemand om Gökhan Bagci (DC Den Haag) een punt af te pakken. Stadsgenoten Rais Haraka en Jesse van der Ende (beide DC Scheveningen) gaan in de achtervolging. Helaas ook iemand die nog zonder punten is, Thomas Jansen van DOS Delft.   RDC-er Mats Wolthaus completeert het deelnemersveld.

Er was nog een welp aanwezig, te weten Berke Yiğittürk (DC Den Haag). Hij speelt echter bij de pupillen mee.  Na vier van de zeven rondes staat hij op een keurige tweede plaats, achter Michael van der Stroom van DC Scheveningen. Nummer drie, Jan Christiaan Wahls van DC Den Haag hijgt dit duo in de nek, hij heeft een partij te goed en reeds van Berke gewonnen. VELO-er Koen Hankel doet ook nog goed mee om een podiumplaats. Kirsty Wahjuwibowo (DC Den Haag), Maaike de Bruin (DEZ) en Thijs Roessen (DC VELO) wachten nog op hun eerste overwinning.

Zaterdag 9 februari gaat het kampioenschap in Delft verder, dan zullen ook de aspiranten/junioren zich bij het gezelschap voegen.

Uitslagen en stand van het jeugdkampioenschap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.