Nieuws

In memoriam Eric-Jan van Reenen

In memoriam Eric-Jan van Reenen

2 oktober 1967 – 2 mei 2014

Op vrijdag 2 mei kregen wij het bericht dat Eric-Jan op 46 jarige leeftijd volkomen onverwachts ten gevolge van een acute hartstilstand is overleden.

Hij was sinds 2007 bestuurslid van de D.M.H. en bekleedde daar de functie van bondspropagandist en webmaster. Na de fusie met de W.H.D.B. bleef Eric-Jan deze functie uit oefenen. Hoewel het dammen voor hem het allerbelangrijkst was, vond hij ook dat er goed bestuurd moest worden. Op zijn eigen bescheiden wijze heeft hij daar vorm aan gegeven. Geen vergadering werd door hem gemist, op Eric-Jan kon je altijd rekenen.

Als er iets was wat hij wilde bespreken dan viel zijn vasthoudendheid op, zo was het ook met de problemen en probleempjes die hij tegen kwam op de website, hij gaf niet op voor het naar zijn mening was opgelost, ongeacht de hoeveel tijd en energie dat kostte. Dat typeerde hem ten volle en hij was er dan ook trots op dat onze site er goed uit zag, waarbij hij altijd de mensen waarmee hij de site had opgezet met respect vermeldde en maakte zijn eigen rol hierin niet groter dan hij zijn inziens was.

Wij verliezen dan ook in Eric-Jan een goed bestuurslid maar bovenal een prettig mens. Wij wensen zijn naaste familie sterkte toe.

Eric-Jan rust zacht.

Namens het Z.H.D.B. bestuur,

Rinus Kromhout

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.