Informatie

Heerhugowaard Open 2012

(Heerhugowaard 2011 kende een groot aantal deelnemers uit de ZHDB. Doet u ook dit jaar (weer) mee?)

In navolging van het grote succes van vorig jaar, zal van zaterdag 14 juli tot en met zaterdag 21 juli 2012 in Heerhugowaard weer een groot internationaal damtoernooi worden georganiseerd. Het 2e Heerhugowaard Open zal in de prachtige speelhal van DOV, Helena Nordheimland 5, 1705 LM te Heerhugowaard worden gehouden, waar tegen gunstige prijzen drankjes, broodjes en snacks te verkrijgen zijn. Het toernooi heeft een aantrekkelijke prijzenpot en er zullen ook diverse nevenactiviteiten worden georganiseerd.

U bent allen van harte uitgenodigd om aan dit nieuwe aantrekkelijke toernooi mee te doen! Vanwege de verwachte toestroom van deelnemers en de capaciteit van de zaal kunnen er maximaal 140 deelnemers meedoen. Snel inschrijven is het devies!

Uitgebreide informatie over het toernooi kunt u vinden op http://www.heerhugowaardopen.nl en via deze website blijft u steeds op de hoogte van het laatste nieuws.

INSCHRIJVEN:
Het inschrijfgeld voor senioren bedraagt € 40,00 en jeugdleden betalen € 20,00. Internationale (groot)meesters kunnen gratis meedoen. U kunt zich aanmelden via bovengenoemde website. U zult later nog een bericht krijgen met de details voor de betaling van uw inschrijfgeld; uw inschrijving is pas definitief als uw inschrijfgeld is ontvangen. Betaling kan alleen per bank/giro en niet meer contant op de openingsdag. Bij aanmelding na 1 juli 2012 zijn deze bedragen € 45,00 resp. € 22,50.

WEDSTRIJDVOORWAARDEN:
Er worden 9 ronden gespeeld volgens het Zwitsers systeem. Er wordt gespeeld volgens het Spel- en Wedstrijdreglement van de FMJD. De opening vindt plaats om 11.00 uur en hierna beginnen direct de wedstrijden. Op woensdag 18 juli worden er twee ronden gespeeld, namelijk om 10.00 uur en om 16.00 uur. De laatste ronde op zaterdag 21 juli begint om 10.00 uur en de sluiting is om 16.00 uur.

PRIJZENGELD:
Voor het Algemeen Klassement is het prijzengeld als volgt:
1e prijs: € 1.250,00
2e prijs: € 750,00
3e prijs: € 500,00
4e prijs: € 300,00
5e prijs: € 200,00

Ook de diverse rating- en subklassementen hebben aantrekkelijke prijzen.

VERBLIJF:
Deelnemers dienen zelf hun verblijf te regelen. Indien u wilt kamperen, dan adviseren wij u DroomPark Molengroet (http://www.molengroet.nl) te Noord-Scharwoude op ongeveer 10 km van de speelzaal. Dit park heeft ook chalets en een hotel. Meer accommodaties (waaronder Bed&Breakfast) vindt u op de website. U wordt geadviseerd om vroeg te boeken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.