NieuwsUitslagen

Damlust, Kijk Uit en DOS 2 nog zonder puntverlies

De provinciale competitie is vier rondes onderweg. In de Hoofdklasse is regerend kampioen Damlust goed gestart en heeft nog alles gewonnen, RDC volgt op twee punten. LDG, Damlust 2 en Van Stigt Thans vergaarden vijf punten. De strijd om degradatie lijkt te gaan tussen CCR en de promovendi ADC en Den Haag 2. De Hofstad Dammers en Den Haag kunnen het seizoen ogenschijnlijk afsluiten in de middenmoot.

In de Eerste Klasse staat VELO nog fier aan kop, met slechts een gelijkspel. De Lier is de nummer twee, al heeft KDC beter gescoord in de door hen gespeelde wedstrijden (vier uit drie tegenover vijf uit vier). De Hofstad Dammers 2 en promovendus Den Haag 3 staan in de middenmoot. Zorgen zijn er voor DOS Delft, Naaldwijk, CCR 2 en MDV, maar er volgt nog een aantal “degradatieduels” tussen deze teams.

De Tweede Klasse is al bijna uitgespeeld. Kijk Uit Zegveld is een maat te groot. LDC, Damlust 3 en VELO 2 draaien keurig mee maar Naaldwijk 2 en ADC 2 moeten zich zorgen gaan maken. Dat geldt wellicht ook voor RDC 2 en Scheveningen die maar een punt meer hebben dan Naaldwijk 2.

In de Derde Klasse gaat DOS 2 met een 100% score aan kop, gevolgd door nieuwkomer RDC 3. Scheveningen 2, MDV 2, DEZ Reeuwijk en KDC 2 volgen maar in deze klasse kan het zomaar omslaan.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.