Informatie

Competitie halverwege

Halverwege de provinciale competitie gaat RDC aan kop in de Hoofdklasse, naaste belager Damlust hebben ze al verslagen. Onderin lijken CCR, VELO en De Hofstad Dammers uit te gaan maken wie het volgend seizoen een stapje lager mag gaan proberen. Laatstgenoemde is helaas nog zonder punten

In de 1e Klasse staat Den Haag 2 drie punten los van de rest, kunnen ze dat in de tweede helft vasthouden? Naaldwijk en DOS en misschien De Hofstad Dammers 2 lijken te gaan uitmaken wie naar de 2e Klasse zal gaan. In deze klasse gaan Scheveningen en Damlust 3 aan kop, eerstgenoemde met een aanmerkelijk beter bordpuntensaldo. De overige teams hijgen echter in de nek van de koplopers, zelfs Naaldwijk 2 dat momenteel de rode lantaarn draagt, heeft slechts drie punten minder.

In de 3e Klasse gaat RDC 2 aan kop, maar bijna alle teams staan qua punten dichtbij. DEZ Reeuwijk was de laatste tegenstander (in de eerste helft) van de Rijnsburgers. Zij waren nog puntloos maar wonnen met de maximale score bij en van de koploper.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.