Eerste damtoernooi van Damclub Huis van Alles

by Martijn van der Klis on 8 november 2020

 
Om te vieren dat Waarder een eigen damclub heeft, werd op zaterdag 31 oktober een vriendschappelijk treffen tussen de jeugddammers van de Waarder en Reeuwijk georganiseerd. Het werd een leuke middag waarin twaalf jeugddammers in totaal acht wedstrijden speelden. Van de deelnemers waren er vijf lid van de damclub uit Waarder, vijf van de club uit Reeuwijk aangevuld met drie enthousiaste schooldammers. De winnaars waren Jari de Hoog uit Reeuwijk bij de oudste groep en Julia Slappendel bij de jongste groep dammers. 

De locatie was het clublokaal van Tennisvereniging Slagwaardig. Dit is de locatie waar Damclub Huis van Alles Waarder elke dinsdagavond om 19.00 uur de clubavond start. Inmiddels telt die damclub negen jeugdleden.

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: