Annulering damactiviteiten

by Alex Kruyshoop on 14 maart 2020

Het bestuur heeft in het kader van de bestrijding van het corona-virus besloten om met onmiddellijke ingang alle damactiviteiten tot nader bericht te stoppen. Dit betekent onder andere dat het ZHDB-kampioenschap op 16, 23 en 30 maart, de jeugdtraining op 27 maart en het bekertoernooi op 31 maart aanstaande geen doorgang kunnen vinden.

Wij willen onze verantwoordelijkheid nemen bij het voorkomen van besmettingen. Het idee achter deze beslissing is ook dat het laten doorgaan van allerlei activiteiten, ook in het geval van een beperkte groep, niet opweegt tegen het risico van bijdragen aan de verspreiding van het virus.

Het annuleren van activiteiten vinden wij heel spijtig en is natuurlijk heel jammer, maar het is onze overtuiging dat dit een verantwoord besluit is.

 

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: