Van Stigt Thans wint ZHDB-Beker

by Alex Kruyshoop on 19 april 2019

Na de eerste van drie rondes rapid hadden vier van de zes deelnemende teams vijf punten. Damlust en De Hofstad Dammers volgden op drie punten. Na de tweede ronde liepen de Gouwenaren iets in, ten koste van het tweede team van de gastheren uit De Kameleon. Van Stigt Thans, Den Haag en LDG vormden toen de top-drie. Na de derde ronde waren het de Schiedammers die aan het langste eind trokken, gevolgd door Den Haag. Er moest gerekend worden welke club ook een team mag afvaardigen naar de KNDB-beker. Het werd LDG dat op het eerste bord beter scoorde dan Damlust, dat op grond van het resultaat van vorig jaar al een ticket voor de komende landelijke beker heeft verdiend, net als Constant-Charlois Rotterdam en Van Stigt Thans.

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: