Provinciaal kampioenschap schooldammen

by Martijn van der Klis on 12 maart 2019

Op zaterdag 16 maart as. vindt het provinciale schooldamkampioenschap van de Zuid-Hollandse Dambond plaats in de aula van de scholengemeenschap de Goudse Waarden, Kanaalstraat 31, 2801 SH Gouda. Aan dit toernooi doen in totaal 41 schoolteams mee van 22 verschillende basisscholen.

Alle deelnemende teams hebben zich via een plaatselijk toernooi voor deze wedstrijden gekwalificeerd. De teams zijn ingedeeld in twee leeftijdscategorieën: er zijn 19 viertallen in de categorie pupillen (groep 7 en 8) en 22 welpenviertallen (groep 1 t/m 6).

De scholen strijden op 16 maart niet alleen om het provinciaal kampioenschap, maar ook om plaatsen voor de halve finale van het Nederlands Kampioenschap Schooldammen. De wedstrijden beginnen om 12.30 uur. Rond 16.15 uur wordt de prijsuitreiking verwacht.

Het programmaboekje is hier te downloaden.

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: