Damlust prolongeert titel

by Alex Kruyshoop on 10 februari 2019

In de Hoofdklasse pakte Damlust net als vorig seizoen de provinciale titel. Al ging dat dit keer wat moeizamer en boden LDG en RDC lang tegenstand. LDG verloor in de laatste ronde van RDC en zakte hierdoor zelfs nog terug naar de vierde plaats en zag Van Stigt Thans de derde plaats innemen.

In de 1e Klasse moet nog een ronde gespeeld worden, maar ook hier is de kampioen bekend, VELO won in de voorlaatste ronde van DHD 2 en kan hierdoor niet meer door de achtervolgers worden ingehaald, te meer omdat KDC verloor bij Naaldwijk.

In de 3e Klasse staan nog twee rondes op het programma en hier gaat de strijd om de titel tussen DOS 2, RDC 3 en MDV 2, in de laatste ronde staat DOS 2 – MDV 2 op de rol.

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: