Provinciaal kampioenschap schooldammen

by Martijn van der Klis on 16 maart 2018

Op zaterdag 17 maart as. vindt het provinciale schooldamkampioenschap van de Zuid-Hollandse Dambond plaats in de aula van de scholengemeenschap de Goudse Waarden, Kanaalstraat 31, 2801 SH Gouda. Aan dit toernooi doen in totaal 37 schoolteams mee van 19 verschillende basisscholen.

Alle deelnemende teams hebben zich via een plaatselijk toernooi voor deze wedstrijden gekwalificeerd. De teams zijn ingedeeld in twee leeftijdscategorieën: er zijn 20 viertallen in de categorie pupillen (groep 7 en 8) en 17 welpenviertallen (groep 1 t/m 6).

De scholen strijden op 17 maart niet alleen om het provinciaal kampioenschap, maar ook om plaatsen voor de halve finale van het Nederlands Kampioenschap Schooldammen. De wedstrijden beginnen om 12.30 uur. Rond 16.15 uur wordt de prijsuitreiking verwacht.

Het programmaboekje is hier te downloaden.

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: