Dirk van Spengen-toernooi weer ouderwets succes

by Martijn van der Klis on 31 oktober 2017

Het Dirk van Spengen-toernooi was weer een ouderwets succes. Met 21 deelnemers van zeven verschillende clubs uit de ZHDB zat het Zandgat in Katwijk goed vol en werd er een gezellig toernooi gespeeld. Met name de thuisclub KDC Katwijk was goed vertegenwoordigd, en het was dan ook niet gek dat ze aan het einde van het toernooi de prijs mochten ophalen voor de beste clubprestatie, de Dirk van Spengen-bokaal, uitgereikt door de familie van Spengen. Stan van der Meer (MDV) mocht de beker voor beste welp ophalen, Wessel Schuitemaker (KDC) was de beste pupil en won ook het overall-klassement en Chris Pronk (KDC) eindigde als beste aspirant. Lisanne Slappendel (DEZ Reeuwijk) kreeg de prijs voor beste beginner (korter dan een jaar lid van een damclub). Op 18 november vindt het volgende jeugdtoernooi in onze regio plaats: DEZ Reeuwijk organiseert dan haar jaarlijkse jeugdtoernooi. En twee weken later organiseert de ZHDB samen met DC Scheveningen wederom een open toernooi.

De eindstanden vind je op Toernooibase.

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: