Welpenteam vierde op Jeugddamdag

by Martijn van der Klis on 10 oktober 2017

Het welpenteam van de Zuid-Hollandse DamBond is verdienstelijk vierde geworden op de Nationale Jeugddamdag. Het vijftal Stan van der Meer (MDV Monster), Lisanne Slappendel, Willem Slappendel, Laurent Glas en Jari de Hoog (Reeuwijk) had een gezellige maar ook sportief geslaagde dag. De teams van Drenthe en Noord-Brabant bleken een maatje te groot, maar tegen de andere teams werd goed gescoord en het podium werd maar net gemist: Groningen was in het beslissende duel in de laatste ronde met 6-4 te sterk. Een mooie prestatie die vast naar meer smaakt. Ook een bedankje voor begeleiders Hans de Knikker, Frans Boers en vader Edwin van der Meer!

Alle uitslagen vind je op Toernooibase.

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: